2016-09-27 08:07:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Legyen megértő párjával

Napi horoszkóp szeptember 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma nagyon fárasztja a napi rutin, izgalmakra, újdonságokra vágyik. Szerencsére sokan adnak a véleményére, és a délután folyamán szokatlan feladatok elvégzésében is megmutathatja a tehetségét.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, ez lendületessé teheti önt, és bátorságot ad ahhoz, hogy egy új ötletét is megvalósítsa. Az üzleti megbeszélései gyorsan és nagyobb problémák nélkül zajlanak le, minden tökéletesen alakul anyagi szempontból is. Este egyik barátjának szüksége lesz az ön tanácsára.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A félreértéseket sikerül gyorsan tisztázni, de azért legyen óvatos, ma ne fogjon bele semmilyen új dologba, mert ez csak újabb bonyodalmakhoz vezetne. Legyen megértő a párjával, valószínűleg munkahelyi gondok nyomasztják, emiatt ingerült.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Értesül egy továbbképzésről, ezen mindenképpen részt kellene vennie. Délután kissé nyugtalanná válik a hangulat, váratlanul szembe kerülhet egy új feladattal. Estére nagyon elfárad, menjen korábban aludni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A pénzügyi problémáival kell most szembesülnie. Ha állást szeretne változtatni, nincs sok ideje várni és keresgélni, jó lenne, ha már ma belekezdene a dologba! A párja értékes tanácsokkal segíti, hallgasson rá!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
Ne keseregjen azon, amin nem tud változtatni, de ragadja meg a lehetőséget arra, amin igen. A bolygók most a pénzügyek terén támogatják, ma hosszú távú megoldást találhat a gondjaira.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.H
Valakit sikerül majd meggyőznie egy ügy helyességéről, amit már régóta a szívén visel. Délután egy gyermekkori barátjával fog találkozni, lehet, hogy véletlenül futnak össze az utcán, mindenesetre ez nagy örömöt jelent majd önnek.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Egy múltbéli probléma újból terítékre kerülhet. Ha valakivel esetleg haragban van, most jobb lenne, ha kibékülne vele, és tisztáznák a helyzetet.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Egy fontos feladattal jól halad előre, de megegyezéseket ma még ne kössön. Érdemes most társasági életet élni, és többet forgolódni az emberek között. Akiket most megnyer magának, azok támogatására hosszú távon számíthat.

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Sikerülhet megszabadulnia olyan gondolatoktól, megoldatlan lelki konfliktusoktól, amiket már régóta magában hordoz, de tulajdonképpen csak felesleges terhet jelentenek. Egy találkozó meghiúsul, de ezzel inkább jól fog járni, ne bosszankodjon miatta. Este hosszú viták várnak Önre.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nagy tervei megvalósításához most jó támogatást adnak a csillagok. Semmi sem lehetetlen, amit el szeretne érni. Bizonyos dolgokban mégis hajlamos lehet a kapkodásra, erre figyeljen! Ma minden helyzetben megtalálja a jó válaszokat, és jól is tud érvelni.

Halak: II. 19. - III. 20.
Fontos, hogy a kommunikáció terén legyen egy picit visszafogottabb, mert most félreértésbe kerülhet egy kényes üggyel kapcsolatban, és ezt nehéz lesz helyrehozni. Az este már nyugalomban telik!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: